Bomboane aperitiv cu cascaval

de adnia in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2013 | 3508 vizualizari

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

29.12.2013, 22:31

bune

- Andreea - 1

29.12.2013, 22:43

Ce prezentare ...

Bunica 1

29.12.2013, 22:46

O idee interesanta!

MotanLaOale 1

29.12.2013, 22:52

adnia 1

29.12.2013, 22:53

RuxyRux 1

29.12.2013, 23:02

Ce grozav!

mihaelar63 1

29.12.2013, 23:06

Ce migaleala . Trebuie sa ai degete fine si indemanare pentru asa ceva

Xandrinne 1

29.12.2013, 23:48

Valclaudia 1

30.12.2013, 08:13

frumoase tare!

Satisfyyourcravings 1

30.12.2013, 10:32

Spectaculos!

Rocsi 1

30.12.2013, 11:03

Ce idee faina

Corinuta 1

30.12.2013, 12:38

Foarte dragute

laura_n 1

30.12.2013, 16:44

interesante

diaconta 1

30.12.2013, 18:13

Ce idee faina dar stiu ca ai ceva rabdare sa le faci

adnia 1

01.01.2014, 10:50

daaaa, Dia! am avut rabdare..si am facut si cu mere, la cererea publicului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Traistute cu urda si marar