Blat de tort cu cacao

de DeliciidelaM in Dulciuri, 21 Apr 2016 | 3091 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru iubitorii de ciocolata! Este un blat foarte pufos si cu aroma de ciocolata, dar sa nu uitati sa il insiropati.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr. faina
  • 150 gr. zahar
  • 25 gr cacao
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

1. Mixam ouale cu zaharul pana devin spuma.

2. Adaugam uleiul si amestecam.

3. Urmeaza sa punem in bol laptele, apoi faina si cacao ( puteti adauga si un praf de copt dar eu nu cred ca este nevoie.)

4. Turnam compozitia intr-o tava rotunda de 24 cm si o lasam la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 40-60 de minute. Pentru siguranta faceti testul cu scobitoarea.

 

    Pofta buna!

TIPS-URI

1

reteta video o gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=TJ2tQBjBN7M

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galaktoboureko...pfff... Complicat? Deloc! O sa vedeti... ;-)