Blanquette de veau -tocana frantuzeasca de vitel

de mihaelar63 in Vita, 25 Noi 2019 | 4706 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

25.11.2019, 18:01

Lau 1

25.11.2019, 18:03

bun

Constelatialeu 1

25.11.2019, 18:39

Vitelul era frantuz ?

mihaelar63 1

25.11.2019, 19:05

Stia sa,spuna ,, uiii'' , Scuze cu m la inceput , Avea accent de la tata bou ) Cleme de ce ma provoci ? ?

RODIMUR 1

25.11.2019, 19:18

Îmi plac preparatele din carne de vițel. Sunt sănătoase și au un gust foarte bun!

Constelatialeu 1

25.11.2019, 19:53

Eu sunt cuminte, doar am intrebat originea vitelului....

Adi 1

25.11.2019, 20:08

Buna!

mihaelar63 1

25.11.2019, 20:33

Veorica : Nu vreau

vasimur 1

25.11.2019, 21:25

Razvan Constantinescu 1

25.11.2019, 21:57

abstract01 1

25.11.2019, 23:22

anca_rm 1

26.11.2019, 08:26

Numai cu bunatiti ne tii ? Super reteta

claudiaO 1

26.11.2019, 08:29

buna tocanita!

Ksenya 1

26.11.2019, 10:18

interesanta

Rocsi 1

26.11.2019, 19:40

Mmmm, cat de bine mai arata tocanita asta frantuzeasca!

mirela0911 1

26.11.2019, 19:51

Sigur a fost gustoasa!

Panacris 1

26.11.2019, 20:20

dantes 1

27.11.2019, 12:16

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vita