O nebunie de biscuitit, mi-au placut cel mai mult dintre toti biscuiteii facuti de pana acum, aluatul are o textura moale datorita cremei de ciocolata si daca le puneti ciocolata si putina nuca sunt nemaipomenitit.
Ouale se mixeaza cu zaharul, esentele si coaja de portocale. Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza. Se pune crema finetti si se mixeaza iarasi. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se adauga treptat din ingredientele uscate la oua si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si pufos. Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 40 de minute.
Se fac bilute sau se taie aluatul cu forme si se dau la cuptor pentru 8-10 minute si nu mai mult, atat cat sa treaca testul cu scobitoarea. Biscuititi trebuie sa fie moi si nu tari sau crocanti. Puteti sa-i umpleti cu finetti la mijloc, sa-i glazurati cu ciocolata sau sa-I lasati simpli. O parte i-am umplut la mijloc cu ciocolata si farami de nuca sip e altii i-am decorat.