Untul la temperatura camere il mixam cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana ce devine o crema spumoasa.
Se adauga ouale, frisca lichida si mixam in continuare pana ce devine o crema omogena.
Se adauga aromele si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
Aluatul l-am impartit in doua parti egale: intr-una din jumatati am incorporat prin framantare cacaua.
Din aluatul obtinut am obtinut doua rulade astfel : am intins o foaie alba in forma de dreptunghi si o foaie neagra si am pus- peste. Am rulat si am acoperit-o cu folie alimentara si am lasat la frigider pentru 40 de minute. ( am obtinut o rulada mai mare si una mai mica...plus resturile de aluat din care am mai facut diverse forme care s-au mancat evident :)) )
Taiem felii in functie de grosimea dorita si le punem la copt in tava tapetata cu hartie de copt pentru 15-20 de minute.
Se pastreaza in cutii de metal inchise ermetic.