Biscuiti sarati din 3 ingrediente

de deyutzky in Mancare copii, 23 Mar 2020 | 7049 vizualizari

 

Foarte usor de facut, fragezi si numai buni de rontait. 
Daca vrei sa-i faceti si pentru copii, inlocuiti telemeaua cu branza dulce. 

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 25 biscuiti
  • 200 g faina alba
  • 200 g telemea
  • 200 g unt rece
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati din 3 ingrediente:

Punem intr-un bol toate ingredientele: faina, telemeau si untul rece. 

Framantam pana cand obtinem un aluat nelipicios. Daca vi se pare prea lipicios, mai adaugati 1-2 linguri de faina ca sa-l puteti modela.

Dupa ce aluatul este gata, il transferam pe o folie alimentara si il rulam astfel incat sa obtinem un rulou asemanator cu salamul de biscuiti. 

Dam aluatul la frigider pentru minim 3 ore. Il mai puteti pune si 30 minute la congelator + 1 ora la frigider sau il puteti lasa la frigider peste noapte.

Dupa ce aluatul s-a intarit, il taiem felii mai groase.

Lucram repede cu aluatul pentru a nu avea timp sa se inmoaie. 

Punem biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade(la foc moderat).

Ii lasam la cuptor aprox. 20 de minute sau pana cand se rumenesc putin. Dupa aprox. 12 minute ii putem intoarce pe partea cealalta pentru a fi rumeniti pe ambele parti.

Ii lasam la racit, apoi ii servim cu mare pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati din 3 ingrediente" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]