Biscuiti sarati din 3 ingrediente

de deyutzky in Mancare copii, 23 Mar 2020 | 7155 vizualizari

 

Foarte usor de facut, fragezi si numai buni de rontait. 
Daca vrei sa-i faceti si pentru copii, inlocuiti telemeaua cu branza dulce. 

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 25 biscuiti
  • 200 g faina alba
  • 200 g telemea
  • 200 g unt rece
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati din 3 ingrediente:

Punem intr-un bol toate ingredientele: faina, telemeau si untul rece. 

Framantam pana cand obtinem un aluat nelipicios. Daca vi se pare prea lipicios, mai adaugati 1-2 linguri de faina ca sa-l puteti modela.

Dupa ce aluatul este gata, il transferam pe o folie alimentara si il rulam astfel incat sa obtinem un rulou asemanator cu salamul de biscuiti. 

Dam aluatul la frigider pentru minim 3 ore. Il mai puteti pune si 30 minute la congelator + 1 ora la frigider sau il puteti lasa la frigider peste noapte.

Dupa ce aluatul s-a intarit, il taiem felii mai groase.

Lucram repede cu aluatul pentru a nu avea timp sa se inmoaie. 

Punem biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade(la foc moderat).

Ii lasam la cuptor aprox. 20 de minute sau pana cand se rumenesc putin. Dupa aprox. 12 minute ii putem intoarce pe partea cealalta pentru a fi rumeniti pe ambele parti.

Ii lasam la racit, apoi ii servim cu mare pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati din 3 ingrediente" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]