Biscuiti pentru Mos Craciun

de Xandrinne in Dulciuri, 11 Feb 2016 | 3176 vizualizari

 

Stiu, e deja februarie, dar nu am reusit pana acum sa va arat ce am pregatit noi pentru Mosul :) Ideea o am de la Sara si Miki (Culorile din farfurie). Reteta lor e un pic altfel, ei au pregatit niste braduti, eu m-am orientat dupa preferintele noastre si ne-au iesit niste stelute roz, pe care le-a mancat si Mosul, dar si noi :D

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt,
  • 100 g de zahar pudra,
  • 1 ou mare,
  • 300 g faina,
  • colorant alimentar rosu.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru Mos Craciun:

Am amestecat faina cu untul rece, taiat cuburi. Intr-un bol am amestecat oul cu zaharul, apoi am pus si colorantul.

Am amestecat cele doua compozitii. Am format o minge din aluatul rezultat; am infoliat bila de aluat si am dat-o la rece, 20 de minute.   Am intins foaia de aluat si am decupat stelute, pe care le-am copt in tava tapetata cu hartie de copt, cca 15 minute la 170 de grade, in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite canadiene