Biscuiti pentru Mos Craciun

de nadea68 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 4020 vizualizari

 

Pentru ce care iubesc biscuitii dar pentru un motiv sau altul nu se apuca sa-i faca....
O reteta usoara si aspectuoasa...

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat pentru tarta( dulce)
  • 100 g zahar pudra
  • cateva picaturi apa
  • coloranti alimentari
  • decoratii din zahar
  • esente(lamaie,vanilie,)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru Mos Craciun:

Foaia de tarta o tinem la temperatura camerei,dupa care o intindem. Cu ajutorul formelor pentru biscuiti decupam ce dorim.

Eu am ales stelute si braduleti. Dupa ce le-am decupat le bagam la cuptor pentru 15 minute,pe o tava de cuptor acoperita cu hartie. Intr-un bol mic punem zaharul pudra si apa,o lingura.Daca e prea consistenta se mai adauga apa ,daca e prea lichida se adauga zahar.Trebuie sa obtinem o glazura sa putem lua cu pensula de bucatarie si sa punem pe biscuiti. Adaugam coloranti si esenta de lamaie sau ce esenta dorim. Eu am facut si cateva duble in sensul ca am decupat o stea si inca una cu gaura in mijloc. Dupa ce se coc le lipim cu glazura si in mijloc umplem cu ciocolata, in cazul meu, sau cu dulceata daca va place. Biscuitii dupa ce sau racit ,li-am ornat cu glazura colorata si bilute de zahar argintate. .Se potrivesc foarte bine la o cafea :)....sau cu lapte pentru Mos craciun :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta