Cum e prima data cand fac, am injumatatit cantitatile si acum imi pare rau ca au iesit foarte buni. Voua va las cantitatile `intregi` :)
Am pus cuptorul la incalzit, la 170ºC.
Se amesteca bine faina, cacaua, bicarbonatul, praful de copt, zaharul si sarea. Apoi cu ajutorul mixerului se incorporeaza margarina si apoi oul pana cand se formeaza un aluat mai lipicios.
Cu ajutorul unei lingurite se ia din aluat si se formeaza bilute(eu le-am facut cam cat o nuca, trebuia mai micute putin) care se pun in tava pe hartie de copt. Eu le-am apasat pe fiecare ca sa le dau forma de biscuiti(am muiat degetul in apa ca sa nu se lipeasca de aluat). Trebuie lasat putin spatiu intre ei.
Se dau la cuptor pentru 9-10 minute.
Intre timp se prepara crema: Margarina se mixeaza cu vanilia pana devine pufoasa si se adaoga treptat zaharul pudra.
Cand biscuiti s-au racit, unim cate 2 biscuiti cu crema.