o minunatie de biscuiti, preferatii copiilor mei!
Aluatul alb:
Aluatul maro:
In plus, nuca de cocos si bombonele colorate pentru decor
Aluaturile se prepara separat,amestecand ingredientele de mai sus (manual).
Se tin cca 15 minute la rece.
Pe masa de lucru se impart cele doua aluaturi in 3, vezi foto.
O bucata de aluat deschisa si una inchisa se intind separat, urmand a fi suprapuse una peste alta. Foaia rezultata se imparte in doua si se suprapun din nou cele doua bucati rezultate, in asa fel incat partea deschisa sa fie peste partea inchisa. Apoi se ruleaza si se imbraca in invelis de cocos sau bombonele.
Acelasi lucru se repeta si cu celelalte doua portii de aluat ramase si tinute intre timp la frigider.
Din sulurile formate taiem felii de cca 5mm si le asezam la distanta in tava tapetata cu hartie de copt. Stau la copt o jumatate de ora la foc potrivit.
Pofta buna!