Biscuiti fragezi

de Brindusa in Prajituri, 3 Ian 2010 | 12198 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la bunica mea. Nu m-am priceput eu prea bine la ornat (am incercat sa fac o pasta de zahar, dar n-am prea reusit), dar ies niste biscuiti de ti se topesc in gura!

 

INGREDIENTE

  •      600 g faina pentru patiserie
  •      300 g unt gras, taiat bucatele mici, mai moale
  •      300 g zahar pudra
  •      4-5 galbenusuri (sau 4 galbenusuri + 1 ou) 
  •      Vanilie dupa gust
  •      1 praf de sare 
  •      Putina smantana (sau apa minerala, sau apa) ca sa se lege coca
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi:

Amesteca faina cu zaharul si cu untul. Se pot amesteca intr-un robot electric. Amesteca galbenusurile in acelasi mod. Pune smantana cate putin, pana se formeaza o coca moale, care poate fi intinsa.

Pune la frigider ½ ora. Intinde o foaie si taie forme dupa cum iti plac.

Coace pe o tava unsa sau pe hartie de pergament 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo