Reteta o am de pe Recette gateau,normal se numesc" Diamante de ciocolata",dar am evitat sa scriu si ciocolata ca lumea sa nu intrebe ''dar ciocolata unde e?'' :p Reteta se afla aici http://www.recette-gateau.eu/diamants-au-chocolat/ Acolo scrie ca ies 40 de biscuiti,eu nu i-am numarat dar 40 nu au fost :))) ci mai putini :D
Intr-un bol se amesteca untul,zaharul pudra,faina si cacaoa.
Trebuie sa fie o compozitie omogena.
Se ruleaza compozitia in forma de salam de cca 3 cm diametru.(eu l-am ambalat intr-o folie alimentara) si se da la rece cca 1 ora.
Dupa ce a stat la rece se desface de folie si se unge cu oul batut apoi se presara zahar (cristal).
Se portioneaza apoi cu un cutit felii de cca 4-5 ccm si se pun pe o placa de patiserie tapetata cu hartie sulfurizata.
Se pastreaza putin spatiu intre biscuiti ptr a nu se lipi.
Se coc la 180° cca 12-15 minute.
Se pot servi cu un ceai,lapte cafea etc.
Pofta buna!