Biscuiti de casa spritati - Spritz

de Catalina L in Dulciuri, 29 Feb 2016 | 4725 vizualizari

COMENTARII (14)

mirela0911 1

29.02.2016, 20:19

Ce frumusei sunt! Vreau pentru dimineata la

Zamfira 1

29.02.2016, 20:41

Buni, foarte buni si ce bine arata!!!!

MotanLaOale 1

29.02.2016, 20:41

Rocsi 1

29.02.2016, 20:51

Imi plac foarte mult, sunt asa fini!

Merisor 1

29.02.2016, 20:58

Cat de frumosi sunt!

CameliaR 1

29.02.2016, 21:06

Yamii, ce buni sunt!

Lau 1

01.03.2016, 07:40

deliciosi

Gherca Daniela 1

01.03.2016, 09:39

buni!

Rahela Velicu 1

01.03.2016, 10:59

foarte buni

nuky 1

01.03.2016, 19:29

Pai si maizena cand o pui?si daca nu am asa ceva?la ce foloseste?In asteptarea raspunsului,iti multumesc.Violeta

RuxyRux 1

01.03.2016, 19:54

Incredibili!

RuxyRux 1

01.03.2016, 19:57

Violeta....maizena este amidonul de porumb, se pune de regula pentru ca face aluatul mai pufos...il poti inlocui cu faina ....aceiasi cantitate( 30 gr.) cernuta de 3 ori printr-o sita fina....in principiu se pune o data cu faina...

Catalina L 1

02.03.2016, 08:54

multumesc Rux...raspunsul tau este perfect

Nuky- Amidonul de porumb este un aliat formidabil și pentru tot felul de produse de patiserie. Poți înlocui astfel o parte din făina pentru a obține o textură aerată și lejeră.

anca_rm 1

02.03.2016, 13:25

fragezi si buni ,o sa incerc si eu cu amidon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spritz cu zmeura