Pentru ca ieri am primit, de la cineva drag sufletului meu, un aparat de facut goffre, azi nu am ezitat si l-am pus in functiune.
Am ales sa fac o reteta de biscuiti si nu una de goffre, pentru ca am mancat de curand la cineva si tare mult mi-au placut.
Ies niste biscuiti sfaramiciosi si foarte aromati.
Amestecam oul cu zaharul, sarea, scortisoara, zaharul vanilat si esenta, apoi adaugam uleiul si untul moale, tinut la temperatura camerei.
Adaugam si laptele rece, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Framantam un aluat tare pe care il lasam la odihnit 30 de minute, apoi il impartim in 6 parti pe care le intindem in forma rotunda dupa dimensiunea aparatului si le coacem cate 5-6 minute pe fiecare.
Sunt foarte buni atat calzi cat si reci!
Baietii mei i-au mancat calzi, unsi cu putina miere.
1
Se pot orna cu zahar pudra sau se pot lipi intre ei cu diverse creme, dulceata sau ciocolata.