Biscuiti cu portocala

de Alina26 in Prajituri, 11 Iul 2013 | 3485 vizualizari

COMENTARII (13)

Corinuta 1

11.07.2013, 18:58

foarte bune! Daca aluatul e mai moale nu te mai chinui sa le tai, iei cu lingura aluat si il pui pe tava! O idee ar fi sa le glazurezi sau inainte sa le coci le presari cu cocos!

MotanLaOale 1

11.07.2013, 19:03

- Andreea - 1

11.07.2013, 19:07

Conteaza gustul

Panacris 1

11.07.2013, 19:48

Bunica 1

11.07.2013, 19:51

Daca e prea moale compozitia o poti pune cu ligurita sau cu un posh.

Bya Ralu 1

11.07.2013, 20:03

ce buni sunt

Ela68 1

11.07.2013, 20:14

super

simona72 1

11.07.2013, 20:15

Te cred ca ai avut ce bibili la ele...buneee!

CookieMonster 1

11.07.2013, 21:00

foarte faini

Rocsi 1

11.07.2013, 21:21

Foarte buni si cu aroma de portocala imi plac mult. Cred ca puteai sa mai pui faina daca ti s-a parut moale compozitia. Oricum sunt gustosi

iry-gabriela 1

11.07.2013, 23:17

loredanaaa 1

12.07.2013, 00:01

Alina26 1

12.07.2013, 12:12

va multumesc mult pentru aprecieri!!!si pentru ideii...data viitoare am sa incerc cu lingura sau cu posul....nu m-am gandit!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu osânză