Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 3764 vizualizari

 

Nimic nu este mai frumos decat atunci cand dai frau imaginatiei. Asa am facut eu aseara cand aveam o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut.
Biscuitii astia sunt deliciosi. Aroma parmezanului este extraordinara.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr ulei de palmier sau unt
  • 2 galbenusuri de oua
  • 4 linguri de lapte
  • 2 linguri de mac
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri cu parmezan ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras:

Se amesteca toate ingredientele, se formeaza o bila de aluat, se lasa la odihnit 20 minute in frigider apoi se intinde de cca 5 mm pe baza de lucru si se decupeaza diferite forme.

Biscuitii se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade, pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 15 minute.

Sunt foarte gustosi, aromati si fragezi.

TIPS-URI

1

Ratustele sunt pentru decor, dand o atmosfera aparte alaturi de iepurasul cu cosulet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob