O reteta de biscuiti grozava, se topesc in gura, o crema fina de alune...Ce sa mai palavragesc atata, sunt o mega bunatate!
Toate ingredientele trebuiesc scoase inainte de folosire, pentru a fi la temperatura camerei. Untul, untura, zaharul le mixam spuma, adaugam oul. Incorporam coaja rasa de portocala, praful de copt, ness-ul, sarea. Cernem faina, o punem treptat, amestecam cu o paleta pana se intareaste putin aluatul, apoi framantam cu mana pana terminam de incorporat toata faina.
Presaram pe masa de lucru faina. Rupem bucati de aluat, intindem foi subtiri si decupam cu o forma biscuitii. Procedam la fel cu tot aluatul. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ei. Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc usor. Cand sunt gata, ii scoatem pe o tava si ii lasam sa se raceasca. Lipim cate doi cu crema de alune, apoi ii dam putin la rece. Sa aveti pofta! :)