Biscuiti cu migdale (Amaretto heart-shaped biscuits)

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 31 Oct 2012 | 3192 vizualizari

 

Pentru astazi va propun biscuiti fini cu exterior crocant si o "inima moale".

 

INGREDIENTE

  • 300 g migdale
  • 500 g zahar pudra
  • coaja de la 1 lamaie
  • 2 albusuri
  • 5 ml esenta de vanilie
  • 15 ml miere
  • 4 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale (Amaretto heart-shaped biscuits):

Migdalele se macina fin si se amesteca cu zaharul pudra pana la omogenizare. Se adauga coaja de lamaie, albusurile, esenta de vanilie si mierea. Se amesteca foarte bine, apoi se adauga faina. Este posibil ca la aceasta etapa sa aveti nevoie de faina in plus pentru a obtine un aluat ferm, dar usor lipicios.

Se presara putin zahar pudra pe o suprafata curata si se intinde aluatul. Aluatul ar trebui sa aiba grosimea unei monede. Pentru a da forma biscuitilor, aluatul se taie cu un model in forma de inima.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza inimioarele si se introduc la cuptor pentru 10-15 minute. Biscuitii sunt gata cand isi pierd luciul de pe suprafata, au o culoare galben-deschis si interiorul inca moale si lipicios. Se lasa la racit pe un gratar din metal.

La final, se pot imbraca intr-un strat fin de zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale (Amaretto heart-shaped biscuits)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca de cocos