Biscuiti cu miere 2

de Bya Ralu in Dulciuri, 21 Dec 2016 | 2864 vizualizari

 

"Bunatati pentru colindatori"
 
Reteta este luata de aici http://desertdecasa.ro/biscuiti-cu-miere/
Am injumatatit portia, am facut mai putini.

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 90 g unt la temperatura camerei
  • 50 g zahar
  • 1 lingura de miere
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu miere 2:

Untul se taie cuburi si se amesteca bine cu zaharul, pana devine o pasta.

Se adauga esenta de vanilie si mierea.

Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul si praful de copt, sarea si oul.

Amestecam bine toate ingredientele, aluatul il punem intr-o folie de plastic si lasam 30 minute la frigider.

Aluatul se intinde cat mai subtire pe masa (puteti sa le faceti si mai groase ca ale mele).

Cu stampile, formam biscuitii sau cu o forma rotunda.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa circa 10 minute la 180 grade C (aveti grija sa nu se arda).

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu miere 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alfajores - fursecuri argentiniene cu dulce de leche