Biscuiti cu mac si portocala

de Lily_Musat in Prajituri, 18 Ian 2011 | 7025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani si jumatate de faina
  • 2 lingurite si jumatate de praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 ou
  • 1/2 cana zahar
  • 1/3 cana ulei
  • 1/3 cana apa
  • 1 lingura coaja rasade portocala
  • 100 ml suc de portocala de la o portocala stoarsa
  • 2 linguri seminte de mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu mac si portocala:

Amestecam intr-un castron faina, praful de copt si sarea. Separat batem oul cu zaharul pana se face ca o crema, adaugam uleiul, apa, coaja de portocala, sucul de portocala si macul. Compozitia o amestecam cu compozitia de faina care a fost pregatita dinainte. Rezulta un aluat moale care trebuie pus intr-o folie de ceolofan la frigider, pentru cca 30 minute cel putin.

Dupa ce sa racit aluatul se pune pe masa de lucru, care se presara cu faina. Se intinde o foaie groasa de 1 deget, care se decupeaza in diverse forme. Eu am avut stelute.

Se coc maxim 15 minute la 180 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu mac si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti bicolori - Martisor