Laurici e vinovata pentru reteta asta :P la ea i-am vazut! :)) :D Multumesc, Laurici drag si scump! :-* Sunt foarte fooooarte buuuni, se fac si foarte usor si se pastreaza fragezi si 3 zile...si cred ca si mai mult, in caz ca faceti o cantitate mai mare.
Eu ador biscuitii, fursecurile si orice prajiturele care merg pefect la micul dejun, alaturi de o cana cu ceai, lapte sau cafea.
Va recomand reteta cu mare drag!
Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste.
Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia.
Punem fulgii de ovaz si merisoarele si amestecam cu o lingura pana cand toate ingredientele sunt incorporate.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.
Formam bilute din aluat pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor. Avem grija sa lasam spatiu intre biscuiti.
Dam tava la cuptor la foc mediu-mic, pana cand se rumenesc (aprox. 20 de minute).
Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit. Eu i-am pastrat intr-o cutie metalica bine inchisa.