Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz

de Anamaria Cook in Dulciuri, 21 Mai 2014 | 4244 vizualizari

 

Si inca o reteta de biscuiti, crocanti si aromati. Se prepara intr-o clipita dar au un singur defect dispar din farfurie repede repejor.

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 100 g zahar brun
  • 100 ml lapte
  • 50 g ulei
  • 50 g miere
  • 50 g stafide
  • o lingurita praf de copt
  • o mana de fulgi de ovaz pentru decor
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz:

Mod de preparare:

Amestecati mierea, laptele, zaharul si uleiul intr-un vas pana ce se omogenizeaza putin apoi adaugati faina cu praful de copt, fulgii de ovaz, stafidele, praful de sare si amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios. Umeziti-va mainile usor si formati bile de marimea unei nuci, aplatizati biscuitii peste fulgii de ovaz ramasi si asezatii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coaceti biscuitii la foc mediu pentru 20 de minute sau pana ce devin usor aurii. Cand biscuitii sunt gata scoateti tava din cuptor si serviti imediat ce s-au racit putin :) stiu ca este greu sa asteptati dar merita asteptarea. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

anca_rm 1

22.05.2014, 08:52

ce-mi plac acest gen de biscuiti , foarte buni

laura_n 1

26.05.2014, 12:38

imi plac mult!

Raluca57 1

12.10.2014, 11:38

Foarte buni au ieșit. O parte i-am tavalit prin fulgi de porumb in loc de fulgi ovăz, sunt si mai buni.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mucenici umpluti cu nuca