Pentru ca am mai facut si cu alte ocazii genul asta de desert si pentru ca ne-a placut tare mult,m-am gandit sa ma mai joc cu ingredientele si sa creez ceva oarecum asemanator pastrand ideea de biscuite dar cu alte arome.
Am scos mai din timp untul din frigider pentru a se inmuia usor si am incins cuptorul,apoi m-am apucat de biscuiti.
Intr-un castron am pus untul la temperatura camerei,impreuna cu zaharul si le-am amestecat bine pana cand zaharul aproape s-a topit de tot,am adaugat apoi ouale unul cate unul,amestecand bine dupa fiecare,apoi am adaugat esentele, faina integrala amestecata cu praful de copt,nuca de cocos si fulgii de ovaz si am omogenizat bine aceasta compozitie.La final am adaugat stafidele si ciocolata taiata bucatele mici.
Dupa ce toate ingredientele au fost bine incorporate,am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri pentru inghetata (se poate si cu mana sau cu o lingurita normala) am luat din aluat si am asezat biscutitii pe tava la distanta unul fata de celalalt pentru ca ei la copt se mai intind. Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 10 minute,pana cand biscuitii sunt rumeni pe margini.
Dupa ce ii scoateti din cuptor lasati-i sa se raceasca cateva minute inainte de a-i scoate din tava pentru ca fiind fierbinti,sunt si foarte fragili si riscati sa ii rupeti.
Pofta mare!