Biscuiti cu cacao

de miremirc in Prajituri, 24 Dec 2012 | 5447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 80 g zahar pudra 
  • 1 ou
  • 180 g faina
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 50 g cacao
  • Decor :
  • 50 g ciocolata alba (sau creion alb Dr.Oetker)
  • 1-2 lg zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao:

Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi oul, faina si pudra de cacao.; la sfarsit coaja rasa de lamaie.

Framantam 1-2 minute, apoi intindem aluatul cu sucitorul si decupam stelute sau alte forme. Aceste forme le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10 minute.

Lasam stelutele sa se raceasca, apoi le decoram cu creionul alb de la Dr.Oetker sau cine doreste poate topi 50 g ciocolata alba si decora dupa imaginatie. :)

Eu am decupat si braduti pe care am presarat zahar pudra, imediat ce i-am scos din cuptorul incins.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri nasturi de catana turcesti