Biscuiti colorati

de Adele in Dulciuri, 26 Iun 2014 | 3917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 450 gr faina.
  • 50 gr unt.
  • 1 ou.
  • 1 plic praf de copt.
  • 80 gr zahar.
  • 1 esenta de vanilie.
  • Ciocolata topita sau crema de ciocolata.(100 gr)
  • Bomboane de ciocolata colorate.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti colorati:

Intr-un vas punem untul taiat bucati(untul trebuie sa fie rece) punem si zaharul si amestecam dupa care punem faina ,esenta de vanilie si praful de copt continuam sa amestecam bine dupa care punem oul si incepem sa framantam un aluat moale si fraged.Il lasam la rece pentru cateva minute.

Intindem o foaie si cu inel de inox taiem cercuri pe care le asezam in tava.Dam la cuptor pentru 15-20 de minute  la 180°.

Continuam sa facem biscuitii pana terminam aluatul.

Cand biscuitii sunt gata si ii lasam la racit bine ,cu o lingura punem ciocolata deasupra si ornam cu bomboanele colorate.

 

 

TIPS-URI

1

In cazul in care ne ramane aluat putem face biscuiti simpli si il putem glaza cu ciocolata sau ii putem pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti colorati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata