Cernem făina cu sarea și praful de copt într-un castron mare. Adăugăm 100 g margarină de la frigider tăiată cubulețe și frământăm cu degetele până obținem un aluat sfărâmicios. Adăugăm o cană cu apă și amestecăm bine, la început cu o lingură de lemn, apoi cu mânuțele. Aluatul obținut se transferă pe o planșetă și se frământă bine. După care se întinde o foaie de 1/2 cm. O să obținem o foaie de aprox. 40x40 cm.
Tăiem cu un cuțit lateralele pentru a obține un aluat drept. Topim 100 g margarină și cu o pensulă ungem bine aluatul. Radem coaja de la portocală și o lăsăm deoparte. Stoarcem bine portocala pentru a obține suc de portocale. Ungem foaia cu sucul de portocale- ne folosim tot de o pensulă. Amestecăm zahărul cu coaja de portocală și presărăm pe toată suprafața aluatului.
Tocăm cu un cuțit 100 g tabletă de ciocolată neagră și o repartizăm pe toată foaia. Rulăm foaia și cu un cuțit încins la flacără tăiem biscuiți de 1 cm.
Dacă punem ciocolată rasă se pt face biscuiți și de 1/2 cm sau chiar mai subțiri. Se pun într-o tavă unsă și se ung biscuiții cu margarină topită și se presară zahăr tos. Se coc la 200 grade C pentru 15 minute.