O alta reteta de biscoturi care pot fi si ptr Craciun dar si ptr copii!
Ceea ce imi place la aceste retete de biscoturi, e ca nu au praf de copt!
Ptr Garnitura
intr-un bol amestecam faina cu zaharul pudra si cu coaja de lamaie rasa; facem o gaura in mijlocul fainii si punem oul si untul.
Framantam aluatul si apoi in strangem in forma de minge pe care o acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider cel putin o ora.
Intindem aluatul pe o suprafata care a fost presarata faina si apoi facem forme de biscoturi sau daca avem, putem folosi forme ptr biscoturi.
Punem intr-o tava acoperita cu hartie de copt biscoturile si lasam la 180C cca 10 min, pana prind o culoare aramie. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim glazura amestecand zaharul pudra cu sucul de lamaie.
La sfarsit, cu o pensula, ungem biscoturile dar ptr ca se usuca foarte repede, e indicat ca dupa fiecare biscot uns cu crema, sa se pune imediat bombonele ca sa se poata lipi de biscot uscandu-se.