Bilute de cascaval la cuptor

de LUK in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 5744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ou
  • 50-60gr cascaval
  • 2 cartofi de marime medie
  • sare,piper dup agust
  • 2 catei de usturoi
  • o crenguta mica de patrunjel
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de cascaval la cuptor:

 Cartofii se fierb foarte bine in coaja.Se racesc,se curata se rad pe razatoarea mica.Se pun intr-un castron.In acelasi castron punem cascavalul ras pe razatoarea mica,patrunjelul tocat marunt,cateii de usturoi curatati si dati pe razatoarea mica,oul,sare si piper.Amestecam bine toate ingredientele si facem bilute pe care le tavalim prin pesmet.Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu(145 de grade)cca o jumatate de ora..pana se rumenesc..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ruladă tricoloră a la Sidy