Bezele a la bebe

de nadina73 in Dulciuri, 31 Mai 2010 | 8179 vizualizari

 

Sunt facute de sotul meu. Cu ceva am contribuit si eu...am facut poze. Eu doar le-am scos din tava si am facut poze hihihihih

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 200 zahar tos
  • 1 lingura suc de lamaie
  • un varf de cutit de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele a la bebe:

Se bat bine albusurile cu un varf de cutit de sare, apoi se pune sucul de lamaie si se bat bine. Se pune zaharul si se bate pana spuma devine albicioasa si tare

Se pune in pistolul de forme  sau in punga cu colt taiat si se pun in tava unsa cu putin ulei .

Se coc cu usa la cuptor intredeschisa pana se usuca bine, aproximativ 30 minute depinde de cuptor.

Din aceste cantitati ies aproximativ 50 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele a la bebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mariac 1

03.06.2010, 00:26

Betty96 1

06.07.2013, 10:45

Am o intreebare..bezelele trebuie sa fie moi in interior sau tari??

nadina73 1

10.07.2013, 16:08

Nu sant moi in interior,sant crocante

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Duchesse cu ciocolata