Betisoarele picante,un aperitiv excelent!
Se taie pieptul de pui dupa ce se spala si se lasa sa se scurga apa de pe el,apoi se taie pietul in doua ca apoi,sa se taie felii cat mai subtiri din piept si sa ajunga ca si betisoare.
Apoi,intrun bol mai mare,se face din faina 50 gr si un plic de chilli "pijamale" asa numesc eu amestecul,apoi peste acel amestec se pun betisoarele din piept si se amesteca bine ca sa le cuprinda pe toate betisoarele si se lasa cam 15-20 min sa patrunda aroma in ele.
Separat,intr-un alt bol,se sparg ouale si se bat bine pana se fac spuma si se pune sare si piper si faina,se bate sa se incorporeze,iar la final se adauga apa minerala,nu multa pentru ca ideea este ca apa sa mai subtieze din aluatul facut si sa il faca sa fie mai spumos.
Dupa ce au stat la odihna betisoarele in faina si chilli,se dau prin bechamel,aluatul facut mai devreme,asa il numesc eu si apoi se pun in uleiul incins bine in tigaie si se prajesc ca si snitele.
Se servesc reci! In imagine este un platou cu diverse sortimente de mancare si intre salam si sunca este un betisor picant! POFTA BUNA!