Berbecut la protap

de Panacris in Oaie, 18 Noi 2012 | 43486 vizualizari

COMENTARII (43)

Angelina_Elena 1

18.11.2012, 15:51

Geanina87 1

18.11.2012, 15:53

portiadelumina 1

18.11.2012, 15:55

Ştiu cum este că m-am muncit cu aşa ceva după cum bine ştiţi. Numai că atunci nu eram bucătăraş şi am făcut prea puţine poze. Altfel e o experienţă de neuitat, mai ales când se face în jurul unor evenimente fericite alături de cei dragi.
Bravo Cristina, bravo Zmeilor
p.s Acum urmează faceţi oaie la groapă

Lau 1

18.11.2012, 16:00

Lavinia 1

18.11.2012, 16:07

Cris2711 1

18.11.2012, 16:08

arata....extraordinar

Panacris 1

18.11.2012, 16:09

Da Padre, am aflat de o reteta, cu berbecut umplut cu diverse fructe, legume chiar si pasari, invelit in lut, apoi pus pe jaratec in groapa

Merisor 1

18.11.2012, 16:09

Super!
Si ce-mi plac pozele!
mai ales aia in care adulmeci mirosul carnii si aia cu voi doi

portiadelumina 1

18.11.2012, 16:11

Cam aşa am făcut noi. A durat vreo juma' de zi, dar a fost super când am desfăcut coconul de lut ars.

Panacris 1

18.11.2012, 16:16

Meri

Bya Ralu 1

18.11.2012, 16:47

MotanLaOale 1

18.11.2012, 17:34

Fara cuvinte

T I M E A 1

18.11.2012, 17:38

Arata minunat totul. Si ce frumos mod de a petrece cu familia!

alldaycooking 1

18.11.2012, 18:55

super petrecere ati avut!

Rocsi 1

18.11.2012, 19:16

Ce frumos e asa totul in familie

MonaMimi 1

18.11.2012, 19:21

vreau si eu

diaconta 1

18.11.2012, 19:38

deci a inceput marele dezmat

Panacris 1

18.11.2012, 19:40

Dia, s-a si terminat

Panacris 1

18.11.2012, 19:41

A fost foarte bun si delicios

gaby_duceag 1

18.11.2012, 19:41

asta e adevarat SPECTACOL!!!

Bunica 1

18.11.2012, 19:41

Maine trebuie sa fie odihniti!

Panacris 1

18.11.2012, 19:45

Gaby

Panacris 1

18.11.2012, 19:47

De la tine atatea emoticonuri, jos palaria, in sfarsit te-am impresionat

Panacris 1

18.11.2012, 19:47

Bunica, am fost tare cuminti azi, am dormit de dupaamiaza

Cris2711 1

18.11.2012, 19:47

)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carne de miel