Barcute de post

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 5151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 felie ardei kapia
  • 1 ceasca de orez
  • 2 linguri de vin alb
  • 4-5 nuci
  • cateva masline fara samburi
  • 2 fire de patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de post:

Calim ceapa si apoi adaugam morcovul ras si ardeiul kapia tocat marunt. Adaugam orezul si il calim putin. Turnam apoi o cana de apa, vinul si condimentam cu sare si piper. Cand scade apa si orezul este fiert luam de pe foc si adaugam nucile tocate grosolan. Umplem ardeii, pe care i-am taiat in jumatate si i-am curatat de samburi, cu orez. Ornam cu masline si patrunjel. Ii punem intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor pentru 15 minute la 200°C. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti (de post)