Banoffee pie

de delatte in Prajituri, 28 Iun 2011 | 5291 vizualizari

COMENTARII (4)

rodicamaria 1

04.07.2011, 18:50

Intrebare de bucatareasa nepriceputa desfaci cutia,indepartezi capacul?
Nu va suparati si nu radeti !

diaconta 1

04.07.2011, 18:54

Reteta pare interesanta desi nu-mi plac bananele,dar din poza nu prea-mi dau seama cu este,pare mai degraba doar o reclama

Miha 1

04.07.2011, 23:26

Rodica... cutia trebuie sa fie intreaga, nedesfacuta.
Din cate stiu, cutia trebuie sa fie acoperita in intregime de apa (se completeza in permanenta in timpul fierberii, daca este necesar) altfel exista pericolul de explozie.
Dar poate ne lamureste "Delatte" ca reclama fara lamuriri e nula.

delatte 1

22.07.2011, 23:10

cutia se pune intr-un vas cu apa si un prosop de bucatarie se fierbe aprox 2 h -3h depinde de ce culare si gust vrei sa fie dulcele daca o lasi 3 ore se va carameliza mai tare eu recomand 2 ore. Tarta a fost mancata intr-un timp record 5min 3 oameni si mai mergea unul.
Spor la bucatarit
A apropo avem promotie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu dulceata de nectarine