Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 4524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane
  • sucul de la 1/2 portocala
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • o lingura zahar brun
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • unt
  • ananas proaspat pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala):

Bananele se taie transversat in 2, apoi longitudinal in doua. Se aseaza intr-un vas uns cu unt si se stropesc cu suc de portocala si lamaie. Se presara zahar brun si fulgi de cocos si se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, pe raftul superior, unde va ramane 10 minute.

Se servesc cu ananas sau fructe exotice proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

babi5 1

13.12.2014, 21:01

Sanatate curata si bun tare

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 21:22

mirela0911 1

14.12.2014, 11:09

O combinatie care imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza