Bake Rolls

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2012 | 6194 vizualizari

 

sau un soi de crutoane mai pe romaneste, facute din covrigi plimbati gratis pana la scoala si nemancati pana a doua zi :))

 

INGREDIENTE

  • 2 covrigi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • arome dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bake Rolls:

Covrigii se taie rondele cat mai subtiri, se aseaza bucatelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cu ulei, se sareaza si se condimenteaza dupa bunul plac. Apoi se introduc in cuptorul preincalzit, cu focul redus la minim pana cand isi schimba culoarea (devin aurii).

Sunt foarte bune cu ciorbica sau rontaite pur si simplu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bake Rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:45

cele mai bune sunt cu usturoi!

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:54

Super rontzanele!

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 22:43

ce-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crutoane aromate