Babgulyas la ceaun

de Rita Ilies in Vita, 18 Dec 2013 | 18039 vizualizari

COMENTARII (13)

portiadelumina 1

18.12.2013, 10:45

Toate mâncărurile gătite la ceaun sunt bune, semn că ştiau înaintaşii nostri cum şi ce să gătească.

Bya Ralu 1

18.12.2013, 11:09

vin la o portie

Rita Ilies 1

18.12.2013, 11:13

V-aștept!

diaconta 1

18.12.2013, 11:19

Ti-o fi placand tie Rita mancarea asta,ca se trage de la vecinii nostri,dar si mie ce-mi mai place insa face parte din categoria mancarurilor bune bune,dar la care n-avem voie prea des(cel putin eu).))))))
Si apoi,cum spui,daca nu-i facut la ceaun,isi pierde mult din gust.

Rita Ilies 1

18.12.2013, 11:41

Așa-i, Dia dragă! Ceaunul rulzzzzz! Dar tu nici nu știi cât bălesc eu în fața unei farfurii cu mâncare. Mai pofticios om ca și mine, nu ai văzut... De-aș mânca numai cât îmi cere suflețelul, aș fi deja de-o majă! )))))

diaconta 1

18.12.2013, 12:06

De cand ma stiu a trebuit sa ma limitez ori sa raman cu pofta,dar uneori ma ingras si numai cu stres si apa

gaby_gabytza 1

18.12.2013, 15:55

MotanLaOale 1

18.12.2013, 18:52

simona72 1

18.12.2013, 20:07

O nebunie!

Lau 1

18.12.2013, 21:16

Rocsi 1

18.12.2013, 21:39

Ioii ce bunatate

Panacris 1

20.12.2013, 10:21

Rita Ilies 1

20.12.2013, 10:48

Și-acum, pe frigul ăsta aș scoate ceaunul la treabă! Merită din plin!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas