Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie

de Mitinita in Supe, 7 Ian 2011 | 9331 vizualizari

 

V-am spus deja cum e cu gatitul cand ai copii,gatesti in functie de ei.Aceasta e reteta perfecta,mai ales pentru iarna.Are si proteine de la oua,vitamina C de la lamaie,carbohidrate de la orez si e o supa calda pentru zilele acestea friguroase.

 

INGREDIENTE

  • 5 cani supa de pui/legume (sau apa cu cub)
  • 1/2 cup orez cu bobul lung
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina
  • 2 oua
  • 1 lingurita coaja de portocala,rasa
  • 3 linguri suc de lamaie,proaspat stors
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie:

Se pune la fiert supa cu orezul si legumele taiate la robot sau pe razatoare. Se fierb 20 minute.
Separat,bate ouale cu telul intr-un bol. Scoate un polonic de supa si toarna-l peste ouale batute.Amesteca.
Adauga oul la supa si mai tine-l putin pe foc,dar SA NU FIARBA!
Adauga coaja si sucul de lamaie,sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu paste fainoase (inele)