Aroma de Primavara

de aziz in Prajituri, 22 Ian 2011 | 4897 vizualizari

COMENTARII (32)

kamy 1

23.01.2011, 18:50

ce faina e vreau si euuu

RuxyRux 1

23.01.2011, 18:55

Vin si eu si aduc ghiocei...de unde nu stiu...dar promit sa fac rost

aziz 1

24.01.2011, 08:44

ok kamy aduc si desertul

aziz 1

24.01.2011, 08:47

ruxy nu am vz ghiocei de asa multa vremeeeeee.copiii mei au fost asa surprinsi intr-un an cind am fost in Romania, sa vada ghiocei in zapada ,tot timpul i-mi povestesc ei dragutii cum ii scoteau din zapada ;si ma intrebau daca nu l-e este frig ca zapada este rece

RuxyRux 1

24.01.2011, 09:12

Abia astept gingasii ghiocei Aziz...si ma voi gandi si la tine

MotanLaOale 1

24.01.2011, 09:34

buna buna

aziz 1

24.01.2011, 18:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu mere si budinca