Un fel de mancare foarte usor de realizat si delicios, daca va place bucataria chinezeasca. Personal prefer sa fie mai picat dar ca sa impacati toate gusturile, lasati participantilor la masa ocazia sa il condimenteze ei insisi, oferind separat pasta de ardei iute, pentru eventuale completari ....evitati in acest fel orice comentariu :)
Intr-un wok punem la incins putin ulei si adaugam aripioarele si le condimentam si le lasam sa se faca incet singure pret de cateva minute. Adaugam apoi morcovul si ardeii si ii lasam singuri cateva minute apoi zucchini si champinioanele rehidratate si taiate. Adaugam apa in care am rehidratat ciupercile, in jur de 150 ml si lasam la foc mic 2 minute, dovlecelul se face foarte repede si trebuie sa ramana usor crocan.
Dupa aceea punem putin amidon si mai condimentam daca este cazul, personal am mai pus putina pudra de ardei iute ( este un fel de ardei iute maruntit cu tot cu seminte si este foarte picant ) ca sa fie mai picante. Se pot degusta ca atare sau acompaniate de orez, eu le-am mancat de data asta simple.
1
aveti grija la sosul de soya si celelalte condimente care contin sare, e preferabil cand gatiti cu ele sa puneti sarea abia la final daca mai este cazul, eu am adoptat metoda asta.