Aripioare de pui crocante

de Mirela_Tilvescu in Pui, 15 Sep 2012 | 14373 vizualizari

 

Desi ingrasa foarte mult pentru ca sunt prajite in ulei,sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • zeama de lamaie
  • sare si piper
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui crocante:

Se asezoneaza aripioarele cu zeama de lamaie,sarea si piperul si se lasa timp de 15 min.Apoi se trec prin faina,ouale batute si ultima oara prin pesmet,dupa care se pajesc in mult ulei incins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

15.09.2012, 15:51

tot vreau sa gust chear daca ingrasa.....

Mirela_Tilvescu 1

15.09.2012, 16:13

Tot incerc sa evit prajelile si grasimile,dar nu prea reusesc.Cu astfel de retete uit de fiecare data de mancarea fara grasimi.

adry88 1

16.09.2012, 14:46

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta