Aripioare de curcan la cuptor

de diaconta in Curcan, 9 Iul 2011 | 4871 vizualizari

COMENTARII (33)

Corinuta 1

09.07.2011, 17:18

Lau 1

09.07.2011, 17:50

Rocsi 1

09.07.2011, 18:02

ia sa iau o aripioara poate imi iau zborul

diaconta 1

09.07.2011, 18:05

Rocsi am pus leustean nu etnobotanice

madi_marin 1

09.07.2011, 18:23

imi plac la nebunie aripile de curcan..... sunt delicioase......

mihaelaM 1

09.07.2011, 18:23

si eu vreau o aripioara

diaconta 1

09.07.2011, 18:32

Mihaela,vrei si tu sa zbori?

diaconta 1

09.07.2011, 18:33

Madi,asa este,sunt chiar mai bune decat pulpele de pui

gaby_duceag 1

09.07.2011, 18:39

E pe placul lu' moa.
Ma'..eu cand va aud, calc/ cuptor/amiaza, eu nu-mi permit nici sa realizez asa ceva) d-apoi sa nu-l folosesc.
Nu cred ca exista zi in care sa nu fac ceva la cuptor

diaconta 1

09.07.2011, 19:13

Vaaaaaai cat ma bucur ca-i pe placul lu'matale Gaby,daca tot m-am prajit langa cuptor
la mine doar in weekend e vreme de bucatareala este ca-i fain asa?

gaby_duceag 1

09.07.2011, 19:23

ohooo))))
Nici in vise)
A, ba da! In visele de peste fro'...20-30 ani, cand or pleca copiii sh-oi fi o baba imbrobodita, cu moshu' meu cu carja, sh-oi sta la poarta pe banca sa zic: ete cotzoharla ce fusta scurta are))))

Rocsi 1

09.07.2011, 19:42

bai iau aripa ,mi-o asamblez si zbor cu ea ....si cu ierburile nu le am

RuxyRux 1

09.07.2011, 20:09

Frumos le-ai mai rumenit Diuta ...ai trecut la aripioare?

diaconta 1

09.07.2011, 20:17

Gaby mno,fiecare cu norocul lui ete baba la ce se gandea...parca te si vad cand oi trece io c-o minijupa

diaconta 1

09.07.2011, 20:18

Ruxy nici la avatar nu le-am pus numa' pe alea inferioare gen "soseta"

RuxyRux 1

09.07.2011, 20:21

diaconta 1

09.07.2011, 20:26

Ruxy cred ca ar fi bine sa schimb avatarul,mai ales ca avem si ceva baieti prin zona

adry88 1

09.07.2011, 20:26

sacrificiul tau a dat roade k a iesit foarte buna mancarea

diaconta 1

09.07.2011, 20:27

Eduard,pana la urma asta este multumirea noastra,satisfactia celor pentru care gatim

horia 1

09.07.2011, 20:34

daca as putea ,m-as abona la tine la masa,dar neputand face asta,ma multumesc sa inghit in sec si sa te felicit pentru pretioasele preparate pe care le faci tu "din joaca cum spui".felicitari si pentru fotografii.

diaconta 1

09.07.2011, 20:38

Horia pana la urma Baia Mare nu-i chiar asa departe cat despre poze,nu cred ca sunt reusite deloc,nu ma pricep si nici nu am cine stie ce aparat foto

horia 1

09.07.2011, 20:51

dia sa-ti spun ceva: intr-adevar ca si aparatul conteaza,dar de cele mai multe ori asta n-are importanta,daca posesorul are un ochi format,face poza dintr-un unghi favorabil ,iar lumina trebuie sa "cada" fix unde ii este locul.ia incearca si-ai sa vezi ca reusesti.felicitari inca odata!mie-mi plac fotografiile,sunt ok.

diaconta 1

09.07.2011, 21:01

Tocmai Horia,lipsa luminii e cel mai mare neajuns si apoi intotdeauna sunt pe fuga cand ma "joc" prin bucatarie,la faza cu pozatul ,pofticiosii fac deja urat

Ina 1

09.07.2011, 22:32

Ce bunatate ai facut aici...

LicutaMarin 1

09.07.2011, 22:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura