Sunt super delicioase aceste aripioare.Toata familia a fost foarte incantata de ele:)
Sos:
Am spalat bine aripioarele de pui si le-am curatat.
Am pus peste aripioare usturoiul pisat,boiaua si sare si le-am amestecat usor cat sa le acopar pe toate de condimente.
Le-am lasat apoi 45 de minute sa se odihneasca.
Intr-o tigaie am pus putin ulei la incins si am prajit aripioarele la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Am pus untul la topit intr-o tigaie.
Separat,am amestecat mierea cu mustarul si pasta de rosii.
Am adaugat peste untul topit amestecul de miere si am mai lasat pe foc 2-3 minute amestecand continuu pana s-a legat frumos.
Am asezonat sosul cu putina sare apoi am adaugat aripioarele .
Noi am servit arpioarele alaturi de un piure de cartofi si salata verde cu castraveti.