Aripi de pui pane

de MotanLaOale in Pui, 30 Ian 2013 | 9470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • vegeta
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Aripile se curata si se taie varfurile.

Se pun la fiert in apa cu sare 20 minute.

Se scot si se lasa la scurs si racit.

Din faina si oua se face un amestec care se subtiaza cu lapte pana ajunge ca o smantana groasa.

Se adauga vegeta, sare si piper si se amesteca bine.

Aripile fierte si uscate se presara cu sare, piper si boia.

Se incinge ulei intr-o tigaie.

Se trec aripile prin amestecul de oua si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu orice fel de garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]