Aripi de curcan, marinate cu vegeta si legume la cuptor

de -Licurici- in Curcan, 29 Iun 2017 | 5689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi de curcan (550 g)
  • 4 cartofi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • cateva rosii cherry
  • 100 g ciuperci pleurotus
  • 1 pliculet condiment lichid barbeque pentru marinare Vegeta Grill
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan, marinate cu vegeta si legume la cuptor:

Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste aripile de curcan.

Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.

Intre timp, se pregatesc legumele.

Cartofii se taie cubulete si ardeiul fideluta. Rosiile si ciupercile decat se spala.

Aripile de curcan marinate se pun intr-un vas termorezistent.

Cartofii se amesteca cu lichidul ramas in castron si o cana de apa, apoi se pun langa aripi.

Se pune apa cat sa acopere cartofii, apoi se baga la cuptorul preincalzit, 1 ora.

Aripile se intorc pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa o ora, se adauga ardeiul, ciupercile si rosiile.

Se mai lasa la cuptor 40-45min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan, marinate cu vegeta si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde si tartite de curcan