Ardei umplut

de Ina in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2010 | 5097 vizualizari

COMENTARII (33)

gaby_duceag 1

03.07.2010, 08:29

mah..eu deja ma gandisem la d-alea de unica folosinta, ca dehe..daca pui cestile consumi Pur si tot iesi in paguba)). ps. zahar la pliculete, ok?

Ina 1

03.07.2010, 08:44

de unde stii ca folosesc Pur? dau cu mana Acum vrei si pliculetze....cubic nu vrei? Pun punga pe masa si-ti iei

Ina 1

03.07.2010, 08:47

Gabytzo, fug la treaba! Sa ai o zi minunata!

mena29 1

03.07.2010, 22:30

Gabitule!!!! acuma dai cafea????

Ina 1

03.07.2010, 23:30

cafea dau eu, Mena, ca in baza Gabytzei.....

nadina73 1

04.07.2010, 21:49

super ce bine de voi ca gasiti ardei mici,eu nu gasesc numai elefantisuper buni de cand astept sa-mi trimita tavi,dar cred ca sa dus sa-i stanga si apoi mi trimite

Ina 1

04.07.2010, 22:05

Lasa ca si elefantii sunt buni, unul iti ajunge o saptamana

onuta 1

08.07.2010, 12:18

si pentru mine te rog o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu carne de vitel