Ardei umplut

de Ina in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2010 | 4808 vizualizari

COMENTARII (33)

gaby_duceag 1

03.07.2010, 08:29

mah..eu deja ma gandisem la d-alea de unica folosinta, ca dehe..daca pui cestile consumi Pur si tot iesi in paguba)). ps. zahar la pliculete, ok?

Ina 1

03.07.2010, 08:44

de unde stii ca folosesc Pur? dau cu mana Acum vrei si pliculetze....cubic nu vrei? Pun punga pe masa si-ti iei

Ina 1

03.07.2010, 08:47

Gabytzo, fug la treaba! Sa ai o zi minunata!

mena29 1

03.07.2010, 22:30

Gabitule!!!! acuma dai cafea????

Ina 1

03.07.2010, 23:30

cafea dau eu, Mena, ca in baza Gabytzei.....

nadina73 1

04.07.2010, 21:49

super ce bine de voi ca gasiti ardei mici,eu nu gasesc numai elefantisuper buni de cand astept sa-mi trimita tavi,dar cred ca sa dus sa-i stanga si apoi mi trimite

Ina 1

04.07.2010, 22:05

Lasa ca si elefantii sunt buni, unul iti ajunge o saptamana

onuta 1

08.07.2010, 12:18

si pentru mine te rog o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete cu sos bechamel