Ardei prăjiți -pentru iarnă

de Bunica in Conserve, 15 Aug 2015 | 18693 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

15.08.2015, 09:59

Sa inteleg ca friptura tot la iarna o dai ?

Adele 1

15.08.2015, 10:03

Harnica

Catalina L 1

15.08.2015, 10:06

buni

Bunica 1

15.08.2015, 10:08

Bineînțeles,Cleme!)

Rocsi 1

15.08.2015, 10:47

Bravo Buni harnica

Cris2711 1

15.08.2015, 12:43

Am cumparat si eu,buni ca Buni

MotanLaOale 1

15.08.2015, 12:45

buni buni

Bya Ralu 1

15.08.2015, 14:43

alilianaa 1

15.08.2015, 14:51

super buni..

mirela0911 1

15.08.2015, 14:54

Cred ca-s tare buni asa!

Andra_Constantinescu 1

15.08.2015, 22:11

Buni!

Gherca Daniela 1

15.08.2015, 22:30

Bunica 1

16.08.2015, 11:41

Asa este................sunt tare buni!

DIANA B 1

16.08.2015, 12:00

Daca-i stergi bine si-i intepi inainte de-ai baga la prajit , nu mai arunca stropi deloc . Eu nu-i curat de coaja , seminte si cotoare , ii pun asa in pungi , iar iarna cand ii scot , se cojesc singuri si parca una-i sa cureti 10 ardei si alta sa cureti 50 . Eu ii fac si cu smantana sau cu ficatei , sunt de-li-ciosi ! .


Bunica 1

16.08.2015, 12:51

De șters i-am șters destul de bine,Diana!Nu mi-am dat seama să-i înțep Am curăța 20 ))

- Andreea - 1

16.08.2015, 13:21

Super buni ...

-Licurici- 1

17.08.2015, 08:36

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:08

nuky 1

31.08.2015, 12:33

Exact asa pastrez si eu ardeiul copt pt iarna de ani de zile si stau minunat.Violeta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei pentru ciorbe