Ardei in sos de rosii pentru iarna

de Michelle in Muraturi, 4 Noi 2009 | 15446 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ardei de toate culorile, Gogosari, otet, pasta de rosii, ulei, zahar, sare, boabe piper, boabe mustar, foi de dafin.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei in sos de rosii pentru iarna:

Ardei se spala se curata de seminte si cotoare si se taie feliute.Celelalte ingrediente se pun la foc.(cantitatea o alege fiecare dupa gust,dar pasta de rosii trebuie sa predomine)

Cand sosul fierbe adaugam ardei

lasam sa fiarba pana ce ardei se inmoaie dar nu prea tare ,punem in borcane le asezam cu capacul in jos pentru a se sigila si le lasam pana ce se racesc sub patura.

E un sos bun de servit alaturi de piure,cartofi prajiti..etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei in sos de rosii pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Nicolae 1

05.11.2009, 19:03

sunt super pentru diferite garnituri

Bucataras 1

05.11.2009, 20:24

Daaa, deliciosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pepene murat