Ardei copt pentru iarna

de Bunica in Muraturi, 21 Aug 2009 | 40497 vizualizari

COMENTARII (15)

Oana 1

21.08.2009, 13:20

Mmm, cred ca sunt super si la borcan! Eu am copt alalteri 5 kg, dar i-am pus in pungute, la congelator, curatati de coaja si de de cotoare

Bunica 1

21.08.2009, 16:26

Esti o harnicuta, Oana.

ANCA 1

27.08.2009, 22:15

ce idee buna, Bunica! noi inca nu am copt, am pus la congelator doar cubulete..

camy38 1

31.08.2009, 09:56

Se curata si de cotoare ardeiul?

Bunica 1

03.09.2009, 15:41

Dupa ce se capseaza borcanul , nu se mai sterilizeaza. Eu am pus ardei cu cotoare si codita , dar si fara cotoare, curatati de samburi.

Bucataras 1

04.09.2009, 08:07

nu, sint deliciosi

Bunica 1

04.10.2009, 22:04

Ma bucurmult pentru Ana& Florin , care au facut ardeii si i-au mancat.

livia_01 1

31.08.2010, 10:38

Bunica, am si eu o intrebare. Zeama se pune peste ardei rece sau calduta?

jolygina 1

31.08.2010, 11:15

foarte buna ideea eu pun in congelator dar cred ca-i mai bine in borcan asa ca am salvat reteta

corina241 1

26.09.2011, 21:06

si eu tot la borcan fac,dar kapia

jolygina 1

16.05.2012, 20:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline