Arancini di riso

de angyb in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2012 | 27082 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

18.01.2012, 18:05

interesant

Cris2711 1

18.01.2012, 18:46

favoreteta,pe gustul meu

iry-gabriela 1

18.01.2012, 19:01

pare interesanta....

angyb 1

18.01.2012, 19:03

sufletista

angyb 1

18.01.2012, 19:03

cris multumesc

angyb 1

18.01.2012, 19:03

iri

Angelina_Elena 1

18.01.2012, 19:38

trebuie sa fie bune,ca arata tare bine

diaconta 1

18.01.2012, 19:46

interesant

angyb 1

18.01.2012, 19:47

Foarte bune merita incercate.Iubitul meu mi-a si spus ca trebuie sa fac din nou dar de data asta sa schimb umplutura

Dana_Retetegg 1

18.01.2012, 20:39

mamaieelena 1

18.01.2012, 21:08

da merita incercat

Rocsi 1

18.01.2012, 21:22

mmm cred ca sunt bune bune!!!

Lorra 1

18.01.2012, 22:13

arata bine, cred ca-s tare bune

deyutzky 1

18.01.2012, 22:42

imi place ca vad

MotanLaOale 1

18.01.2012, 23:04

Anamaria7 1

18.01.2012, 23:49

ce tare!

angyb 1

19.01.2012, 08:31

Multumesc la toti

Ana_Maria269 1

19.01.2012, 16:14

adasev12 1

19.01.2012, 16:22

placeeee o sa incerc si eu

Bya Ralu 1

23.06.2013, 22:03

buni si mie imi plac

mihaelakitana 1

24.06.2013, 08:27

nu am mancat si nu am stiut niciodata, dar nu e tarziu voi incerca

andreeaelisa2004 1

03.10.2013, 13:05

voi incerca, pare delicios

bianca92 1

09.10.2013, 14:01

Delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de orez