Aperitive festive

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2017 | 5144 vizualizari

 

Bărcuţe cu brânză, ridichi-flori de cireş, castraveţi sculptaţi, toate menite să îi încânte pe cei mici sau chiar pe cei mari, la o sărbătoare în familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 roşie
  • 2 castraveţi
  • 1 ardei
  • 1 legătură ridichi
  • măsline negre şi kalamata
  • frunze de ceapă verde
  • 150 g brânză de vacă
  • un cub de unt
  • 1 ceapă mică albă
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive festive:

 

Speli legumele.

Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă.

Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline.

Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză.

Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele.

Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive.

Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.

 

Pofta Buna!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive festive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branza